mandag 24. februar 2014

Kjelleren


Nå begynner vi å se slutten på den innvendige oppussingen. På soverommet og i gangen nede i kjelleren, er det ikke mye mer enn listing og ventilasjon som gjenstår. Håpet er å kunne vaske og møblene dette soverommet til helga. Vi kunne nemlig trengt et gjesterom neste uke:)



Skitur

Lørdag kom vi oss endelig på skitur igjen. Været var ikke like strålende som dagen før, men det var mildt og vindstille. Aslak var selvølgelig med i pulken.

Turen gikk til Tuddal. Siden den var vinterferie i traktene, var søsteren min og familien hennes på hytta.

Som dere ser var det en del tåke. Litt småklabber på skia oppover, men det gjorde ikke så mye:)


Vi kom frem til Sjåen, og fikk spist og varmet oss inne. Aslak fikk hilse på 4 av søskenbarna sine. Merker han synest det er morsomt å være med andre barn.




Det er mye snø i fjellet nå. Flott å se på trea der de star med snøtunge greiner.

 
Etter en fin dag i fjellet, kom vi oss ned til bilen innen det ble helt mørkt. 

 
Takk for turen:)
 

mandag 10. februar 2014

Dåp

Søndag var det klart for ny dåp i familien. Vêret var grått og regntungt her hjemme. Ikke drømmen å trippe rundt på bunadsko i snøsørpe.
Det var tantebarnet mitt som skulle døpes denne dagen. Presten hadde forberedt en del aktiviteter som vi deltok i under gudstjenesten, blant annet en rebus. Litt artig, spesielt siden det var en del barn tilstede. 


Selskapet ble avholdt i Selstugu, der vi også hadde dåpen for Aslak. Litt mer snø i Tuddal. Godt å slippe isete grendeveier her oppe.


De litt større barna fikk mulighet til å boltre seg i snøen på ski og kjelke, mens vi voksne fikk tid til å prate litt sammen. Som alltid veldig koselig å treffe familien. Blir litt for sjeldent at alle samles.