fredag 15. august 2014

Barnehagestart

I dag er dagen kommet for Aslak sin første dag i barnehagen. Jeg har vel tatt denne dagen med knusende ro, ikke tenkt så stort på forberedelser og hva vi må få på plass før han starter.

Navnelapper har vi imidlertid bestilt for en stund siden. Navnelapper ja... Nå er det på tide å merke noen av klærne tenkte vi i går ettermiddag. Ikke noe problem, da disse er lagt på et lurt sted.. Ikke uvanlig, kan dette lure stedet være litt vanskelig å finne i ettertid. Etter rydding i et par skuffer og ny gjennomgang (tredje) av hyllene der vi trodde vi hadde lagt de, dukket de heldigvis opp. Ikke så lett å finne, når de ligger mellom et par bunker med farga ark.

I mitt hode har jeg også funnet ut at han måtte få en parkdress. For noen uker siden så vi en dress som jeg kunne tenke meg, så rett etter middag satte vi oss i bilen for å shoppe softshell dressen jeg hadde satt meg ut.
I butikken kom jeg i prat med et par andre, og ble litt i tvil om jeg også burde anskaffe en todelt regndress. Fleece dress ble også anbefalt. Dette fikk Aslak til bursdagen sin, så stjerne i boka til tante og onkel som ga han denne. Støvler var det neste jeg hadde satt opp at han måtte ha. Et par Ponny støvler i str. 22 ble med oss hjem. På veg ut av butikken overhørte jeg neste mor i køen, hun skulle ha innesko... shit tenkte jeg, det skulle nok vi hatt også...

Regner med vi får litt info om hva barnehagen mener de bør ha når vi kommer i dag, så får vi se hvor lang handlelisten blir.

Gårsdagens anskaffelser

Navnelapp på plass

Dagens vær

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar